János írta - 1 heteKedves (Néhány) vezetőségi tag! Hogy mertek valaki felett ítélkezni, cserben hagyónak nevezni, miközben ti semmit nem tettetek eddig érdemlegeset a közösségért? Hogy gondoltok még arra is gondolni...vetemedni hogy esetleg valamilyen úton módon nehézségeket görgessetek valaki döntése elé, amit saját meg fontolásából, és magánügyeként kezelve hozott?? Szégyeljétek magatokat! Még hogy cserben hagytam a Kecsegészugot?? Ti tettétek ezt a semmit tevésetekkel.. Ahhoz hogy valaki olyan döntést hoz hogy eladja a telkét ahhoz nektek se bele szolásotok sem pedig közötök nincs! Nehezen hoztam meg ezt a döntésem..de részben ti is közre játszottatok benne! Jelzem...tisztelet a kivételnek...de épp azoktol kaptam ezt akiktöl nem vártam..

János írta - 4 hónapjaRajta vagyunk, de akkor tudjuk ha le lesz kaszálva a gát. A héten kezdenek neki..Most a víz kb 810 cm áll...a 820 tol az nem nagy eltérés!

Jerome31 írta - 4 hónapjaNagyon apad a víz. Pótolni kellene. Előre is köszönöm!

János írta - 8 hónapjaMárcius 9.én 9 órai kezdettel közgyűlés! Helye: Gyomaendrőd Kossuth út 9. Kállai Ferenc Művelődési Központ