János írta - 1 heteTisztelt Tagtársak! November hónapban tervezzük jelölt anya pontyok telepítését.Szeretnénk minél több halat hozni, ezért gyűjtést szervezünk! Aki hozzá tud járulni valamilyen összeggel , az kérem jelezze Boltizár Ottónak,A békéscsabai Varga Zoltánnak, Vagy Ombodi Jánosnak! A terv az az , hogy aki bele ad , annak lehetőséget adunk egy számsorral jelölt hal örökbefogadására! természetesen a hozzájárulás függvényében. Mivel ezek a halak 6-7-8 kilogramosak igy kb 5-6-7 ezer forintba kerül egy darab! Kérem gondolják át , és jelezzenek!

János írta - 1 heteAsztalra kirakva, szelektálva, viz nélkül a mérő edénybe rakva, nem beszélve arról hogy digitális mérleggel, betárázva

János írta - 1 heteAz alábbi link megnyitásával láthatunk egy mindenki számára elfogadható , haltelepitési lehalászást!

János írta - 1 hetehttp://khesz.hu/node/1393

János írta - 3 hónapjaPótolva lett!

Jerome31 írta - 4 hónapjaSziasztok!A víz nagyon apad!Mikor lesz a víz pótolva?

János írta - 4 hónapjaisztelt Tagtárs! Több tagtárs kérésére a 3 nyaras pontyok telepítését június 12-re módosítottuk. Teljes horgászati tilalom érvényes 06-12-06 órától 06-16-24 óráig. Erre az időszakra időszakos engedélyek nem adhatók ki. Kozma Imre elnök megbízásából üdvözlettel Jenei Bélint.

János írta - 5 hónapjaSzia ! Megkaptam az emailed de nem tudok válaszolni..mindig vissza dobja. Néha sikerül néha nem..érdekes mert a fálj méret ugyan az! Még itt alant a jegy árakba is bele szeretnék nyulni, de azt sem engedi

Laci írta - 5 hónapjaA képfeltöltési hiba megjavult?

János írta - 6 hónapjaTisztelt tagtársak! A Kecsegészugi horgász egyesület elnöke közgyűlést hiv össze, melynek időpontja 2017 Április hó 7.e /péntek/17 óra.határozat képtelenség esetén ugyanezen napon 17.30 perc.Helye: Gyomaendrőd Kossuth utca 9 A Kállai Ferenc Művelődési központ kisterme

János írta - 6 hónapjaTisztelt Admin! Szeretnék fotókat feltölteni , de már megint nem engedi valamiért az oldal! Nem lehet a kép méretezésével baj, mert már töltöttem fel többet, de most végképp nem enged semmit!

János írta - 6 hónapjaTisztelt Tagtársak! A múltheti keszeg telepitésekor érkezett a vizünkbe egy mázsányi compó, amelyben igen csak fejlett példányok is akadnak.Némelyik súlya meghaladja a 2 kg! A kecsegési holtágból ezeket a halakat szigorúan tilos kifogni, bármekkora is a méret! A compó ezt a súlyt kb 7-8 éves korára éri el...igy gondolhatjátok hogy milyen érték ez a vizünknek.Kérlek benneteket vigyázzatok rájuk és továbbítsátok a szomszédnak vagy a vendégeteknek hogy védjük ezeket a halakat! Halért köszönet Boltizár Ottónak , és annak a tógazdának, ahonnan a keszeget szállították! Ilyen halakat nem, vagy csak nagy nehézségek árán lehet méregdrágán beszerezni! Jó horgászatot!

János írta - 7 hónapjaSziasztok! Figyelmetekbe ajánlom a KHESZ honlapjára feltöltött haltelepitési fotókat! Külön figyeljetek a lehalászás utáni válogatásra , szelektálásra!

János írta - 7 hónapjaSziasztok! Nézzétek meg a KHESZ honlapján hogy hogyan is történik egy rendes haltelepitési folyamat! Külön figyelmetekbe ajánlom a szelektálást, válogatást!

cserke írta - 9 hónapjaKapitális halakban, emlékezetes fárasztásokban gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!

cserke írta - 10 hónapjaBékés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

cserke írta - 10 hónapjaBékés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

János írta - 1 éveTisztelt Tagtárs! Az augusztus 28-ra jelzett útjavítási akció időpontjában változás történt. Az új időpont augusztus 27-e. Kezdés ?gyülekezés- reggel 8órakor a parkolónál. Kérem jelezzék, hogy részt tudnak e venni a 3-4 órás társadalmi munkában, mellyel teljesíthetik a 2016-évi társadalmi munka kötelezettségüket. Nemleges választ is kérnénk a szervezés érdekében. A július 23-i akcióban résztvevők már teljesítették az évi kötelezettségüket. Üdv. Jenei Bálint

János írta - 1 éve Tisztelt Tagtársaim! Mai napon többen felhívtak hogy az augusztus 20-ai hétvégére már pénteken leutaznak Gyomaendrődre, és ha lehet a horgászatot 08.19-én pénteken délig korlátozzuk. Az én részemről nem látom ennek akadályát, természetesen a sportszerű horgászatot ekkor is elvárjuk! Az ellenőrünket (Ombódi Janit) és Kiss Sanyit tájékoztatom az időbeli módosításról. üdvözlettel: Kozma Imre elnök 2016.08.06. 12:27 keltezéssel, Jenei Bálint írta: > > Tisztelt Tagtársak! > > Augusztus 15-én három nyaras pontyokat telepítünk a kecsegés-zugi Holtágba. > > Közgyűlési határozatunk alapján 08-15-én 0 órától 08-19-én 24 óráig teljes horgászati tilalom érvényes. > > A tilalom idejére időszakos horgászengedélyek sem válthatók. > > Üdv. Jenei B.

János írta - 1 éve2016.08.15.én 00 órátol-2016.08.19.-én 12 óráig a Kecsegési holtágon teljes horgászati tilalom lesz érvényben. Kérjük a tagtársakat, és vendégeiket a tiltás betartására!

Tamás írta - 1 éveSzia a menüben találod a fotogalériát.

Tamás írta - 1 éveSzia Jani a menüben találod a fotógalériát ott tudsz feltölteni vagy küldj át a sarka.tamas@gmail.com ra és felrakom.

János írta - 1 éveTamás! Hogy tudok fotót tölteni ide??

János írta - 1 éveHa esetleg valaki ugy gondolja hogy szeretne besegiteni a 22.-én életbe lépő tilalom ellenörzésében, az irjon ide...vagy hivjon, Tagai úrtol megprobáljuk megszerezni a csonakmotort meg az akkumlátort...igy akár két csonak is lehet készenlétben.

cserke írta - 1 éveEngedély mikortól váltható?

kecsegés írta - 1 éveSikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden tagunknak és látogatónknak!

kecsegés írta - 1 éveMegjegyzések, észrevételek ide is írhatóak.