János írta - 2 hónapjaMárcius 9.én 9 órai kezdettel közgyűlés! Helye: Gyomaendrőd Kossuth út 9. Kállai Ferenc Művelődési Központ

cserke írta - 4 hónapjaKellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!

Jerome31 írta - 9 hónapjaA vizet pótolni kellene nagyon!

Laci írta - 12 hónapjaSzia János! Természetesen van lehetőség videó megosztására. A videót fel kell tölteni a youtube-ra, majd az oldalon megosztani az url-t. A témaindításánál és hozzászólásoknál is megtalálható egy youtube icon, oda kell beilleszteni az url-t. Az oldalra így beágyazható videó is.

János írta - 1 éveSzia Laci! Video feltöltésére ugye nincs lehetöség?

János írta - 1 éveKöszönjük! Viszont!

cserke írta - 1 éveBékés Boldog Karácsonyt Mindenkinek! Kapitális fogásokban gazdag Boldog Új Évet!

János írta - 1 éveMondjátok már meg ,hogy miért van az,, hogy valaki kivált ide egy napra jegyet, és ha nem fog halat, akkor orditva skandálja hogy milyen szemetek vagyunk?? Nem értem, azt gondolják hogy a holtág egy étterem??..Rendel, megkapja, fizet?? Hihetetlen!

Laci írta - 1 éveJános, Módosítottam az oldal megjelenési tulajdonságain, reszponzív lett vagyis most már mobil eszközökön is egységes marad az oldal. A fotó slideshow szkript támogatása megszűnt, így a control elemeket png, gif beágyaztam az oldalba. Volt néhány szerver oldali hiba is, azokat javítottam. Ha mégsem jelenne meg rendesen valami, akkor böngészési előzményeket kell törölni, hogy a cache-ben tárolt adatokat felülírja. A képfeltöltés szerver oldalon korlátozott, maximum 5Mb méret tölthető fel, ha ettől eltérő limitet szeretnél, akkor szólj és átállítom.

János írta - 1 éveTisztelt Tagtársak! November hónapban tervezzük jelölt anya pontyok telepítését.Szeretnénk minél több halat hozni, ezért gyűjtést szervezünk! Aki hozzá tud járulni valamilyen összeggel , az kérem jelezze Boltizár Ottónak,A békéscsabai Varga Zoltánnak, Vagy Ombodi Jánosnak! A terv az az , hogy aki bele ad , annak lehetőséget adunk egy számsorral jelölt hal örökbefogadására! természetesen a hozzájárulás függvényében. Mivel ezek a halak 6-7-8 kilogramosak igy kb 5-6-7 ezer forintba kerül egy darab! Kérem gondolják át , és jelezzenek!

János írta - 1 éveAsztalra kirakva, szelektálva, viz nélkül a mérő edénybe rakva, nem beszélve arról hogy digitális mérleggel, betárázva

János írta - 1 éveAz alábbi link megnyitásával láthatunk egy mindenki számára elfogadható , haltelepitési lehalászást!

János írta - 1 évehttp://khesz.hu/node/1393

János írta - 1 évePótolva lett!

Jerome31 írta - 1 éveSziasztok!A víz nagyon apad!Mikor lesz a víz pótolva?

János írta - 1 éveisztelt Tagtárs! Több tagtárs kérésére a 3 nyaras pontyok telepítését június 12-re módosítottuk. Teljes horgászati tilalom érvényes 06-12-06 órától 06-16-24 óráig. Erre az időszakra időszakos engedélyek nem adhatók ki. Kozma Imre elnök megbízásából üdvözlettel Jenei Bélint.

János írta - 2 éveSzia ! Megkaptam az emailed de nem tudok válaszolni..mindig vissza dobja. Néha sikerül néha nem..érdekes mert a fálj méret ugyan az! Még itt alant a jegy árakba is bele szeretnék nyulni, de azt sem engedi

Laci írta - 2 éveA képfeltöltési hiba megjavult?

János írta - 2 éveTisztelt tagtársak! A Kecsegészugi horgász egyesület elnöke közgyűlést hiv össze, melynek időpontja 2017 Április hó 7.e /péntek/17 óra.határozat képtelenség esetén ugyanezen napon 17.30 perc.Helye: Gyomaendrőd Kossuth utca 9 A Kállai Ferenc Művelődési központ kisterme

János írta - 2 éveTisztelt Admin! Szeretnék fotókat feltölteni , de már megint nem engedi valamiért az oldal! Nem lehet a kép méretezésével baj, mert már töltöttem fel többet, de most végképp nem enged semmit!

János írta - 2 éveTisztelt Tagtársak! A múltheti keszeg telepitésekor érkezett a vizünkbe egy mázsányi compó, amelyben igen csak fejlett példányok is akadnak.Némelyik súlya meghaladja a 2 kg! A kecsegési holtágból ezeket a halakat szigorúan tilos kifogni, bármekkora is a méret! A compó ezt a súlyt kb 7-8 éves korára éri el...igy gondolhatjátok hogy milyen érték ez a vizünknek.Kérlek benneteket vigyázzatok rájuk és továbbítsátok a szomszédnak vagy a vendégeteknek hogy védjük ezeket a halakat! Halért köszönet Boltizár Ottónak , és annak a tógazdának, ahonnan a keszeget szállították! Ilyen halakat nem, vagy csak nagy nehézségek árán lehet méregdrágán beszerezni! Jó horgászatot!

János írta - 2 éveSziasztok! Figyelmetekbe ajánlom a KHESZ honlapjára feltöltött haltelepitési fotókat! Külön figyeljetek a lehalászás utáni válogatásra , szelektálásra!

János írta - 2 éveSziasztok! Nézzétek meg a KHESZ honlapján hogy hogyan is történik egy rendes haltelepitési folyamat! Külön figyelmetekbe ajánlom a szelektálást, válogatást!

cserke írta - 2 éveKapitális halakban, emlékezetes fárasztásokban gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!

cserke írta - 2 éveBékés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

cserke írta - 2 éveBékés Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

János írta - 2 éveTisztelt Tagtárs! Az augusztus 28-ra jelzett útjavítási akció időpontjában változás történt. Az új időpont augusztus 27-e. Kezdés ?gyülekezés- reggel 8órakor a parkolónál. Kérem jelezzék, hogy részt tudnak e venni a 3-4 órás társadalmi munkában, mellyel teljesíthetik a 2016-évi társadalmi munka kötelezettségüket. Nemleges választ is kérnénk a szervezés érdekében. A július 23-i akcióban résztvevők már teljesítették az évi kötelezettségüket. Üdv. Jenei Bálint

János írta - 2 éve Tisztelt Tagtársaim! Mai napon többen felhívtak hogy az augusztus 20-ai hétvégére már pénteken leutaznak Gyomaendrődre, és ha lehet a horgászatot 08.19-én pénteken délig korlátozzuk. Az én részemről nem látom ennek akadályát, természetesen a sportszerű horgászatot ekkor is elvárjuk! Az ellenőrünket (Ombódi Janit) és Kiss Sanyit tájékoztatom az időbeli módosításról. üdvözlettel: Kozma Imre elnök 2016.08.06. 12:27 keltezéssel, Jenei Bálint írta: > > Tisztelt Tagtársak! > > Augusztus 15-én három nyaras pontyokat telepítünk a kecsegés-zugi Holtágba. > > Közgyűlési határozatunk alapján 08-15-én 0 órától 08-19-én 24 óráig teljes horgászati tilalom érvényes. > > A tilalom idejére időszakos horgászengedélyek sem válthatók. > > Üdv. Jenei B.

János írta - 2 éve2016.08.15.én 00 órátol-2016.08.19.-én 12 óráig a Kecsegési holtágon teljes horgászati tilalom lesz érvényben. Kérjük a tagtársakat, és vendégeiket a tiltás betartására!

Tamás írta - 2 éveSzia a menüben találod a fotogalériát.

Tamás írta - 2 éveSzia Jani a menüben találod a fotógalériát ott tudsz feltölteni vagy küldj át a sarka.tamas@gmail.com ra és felrakom.

János írta - 2 éveTamás! Hogy tudok fotót tölteni ide??

János írta - 3 éveHa esetleg valaki ugy gondolja hogy szeretne besegiteni a 22.-én életbe lépő tilalom ellenörzésében, az irjon ide...vagy hivjon, Tagai úrtol megprobáljuk megszerezni a csonakmotort meg az akkumlátort...igy akár két csonak is lehet készenlétben.

cserke írta - 3 éveEngedély mikortól váltható?

kecsegés írta - 3 éveSikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden tagunknak és látogatónknak!

kecsegés írta - 3 éveMegjegyzések, észrevételek ide is írhatóak.