cserke írta - 7 hónapjaTisztelt Horgásztársak! Megvannak az új engedély árak! Mától lehet váltani! Halmatrac használata kötelező lett! Mindenki szerezze be aki még eddig nem tette és használja is a halak védelmében! Köszönjük a türelmet!Eredményes horgászévet !

Zoltán írta - 8 hónapjaTisztelt Vezetőség! Sok tagtársam nevében kérdezném, jön a jó idő, a metszések, kerti munkák ideje. Mennénk ki a szabadba dolgozni, és szeretett hobbinknak hódolni! Mikor dönti el, és teszi publikussá a testület az új engedély árakat és az új szabályokat? Válaszotokat előre is köszönöm!

Laci írta - 8 hónapjaA belépés újra működik.

cserke írta - 8 hónapjaKedves, Horgásztársak! Kiss Sándor Sellő horgászboltja egy házzal arrébb költözött a Fő út 216-ba. A fogási naplót itt lehet leadni összesítve február 28-ig nyitvatartási időben. A 2020-as horgász szezon január 31-én zárul. Új engedélyt még nem lehet váltani változások miatt! Ha lehet már váltani azonnal írok!

Jerome31 írta - 9 hónapjaKedves horgásztársak!Érdeklődni szeretnék, hogy a forgási naplót hol kell leadni?

cserke írta - 10 hónapjaBékés, Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Évet Mindenkinek!

cserke írta - 1 éveTisztel Horgásztársak! Ha valaki lát egy elpusztult halat a horgászhelye körül ne lökje azt tovább . Vegye ki és ássa el. Ebben a vízben szeretnénk fürödni néhány hét múlva. Vigyázzunk rá! Köszönet!

cserke írta - 1 éveKedves Hogásztársak! A 2020 évi Horgász engedélyek február 10-től kiválthatók Kiss Sándor Sellő Horgászboltjában. A múlt évi fogási naplókat február végéig mindenki adja le. Köszönet!

cserke írta - 1 éveBékés ,Boldog Karácsonyt ,élményekben ,kapitális halakban gazdag ,Boldog Új Évet!

cserke írta - 1 éveKedves Horgásztársak! November 23-án ,szombat reggel ,7 órától a belső utakat kátyúzzuk kb. 10 óráig. Aki tud jönni szívesen látjuk. Gyülekező a gátőrháznál!

János írta - 1 éveKedves (Néhány) vezetőségi tag! Hogy mertek valaki felett ítélkezni, cserben hagyónak nevezni, miközben ti semmit nem tettetek eddig érdemlegeset a közösségért? Hogy gondoltok még arra is gondolni...vetemedni hogy esetleg valamilyen úton módon nehézségeket görgessetek valaki döntése elé, amit saját meg fontolásából, és magánügyeként kezelve hozott?? Szégyeljétek magatokat! Még hogy cserben hagytam a Kecsegészugot?? Ti tettétek ezt a semmit tevésetekkel.. Ahhoz hogy valaki olyan döntést hoz hogy eladja a telkét ahhoz nektek se bele szolásotok sem pedig közötök nincs! Nehezen hoztam meg ezt a döntésem..de részben ti is közre játszottatok benne! Jelzem...tisztelet a kivételnek...de épp azoktol kaptam ezt akiktöl nem vártam..

János írta - 2 éveRajta vagyunk, de akkor tudjuk ha le lesz kaszálva a gát. A héten kezdenek neki..Most a víz kb 810 cm áll...a 820 tol az nem nagy eltérés!

Jerome31 írta - 2 éveNagyon apad a víz. Pótolni kellene. Előre is köszönöm!

János írta - 2 éveMárcius 9.én 9 órai kezdettel közgyűlés! Helye: Gyomaendrőd Kossuth út 9. Kállai Ferenc Művelődési Központ